SFSK. Svenska Föreningen för Systemiska Konstellationer
Svenska Föreningen för
Systemiska Konstellationer
- ett nätverk för ett systemiskt förhållningssätt
 
 
 
HEM    |    KONSTELLATIONER    |    CAFÉ & KUSINTRÄFFAR    |    YRKESVERKSAMMA    |    KALENDARIUM    |    KONTAKT
 
 
 
 
 
 
 
 
Yrkesverksamma
Det här är en sammanställning av yrkesverksamma medlemmar i SFSK som erbjuder workshops och föreläsningar i egen regi. Alla som annonserar har eget ansvar för innehållet i verksamheten.

SFSK sätter inga kvalitetskriterier eller tar ansvar för individuella medlemmars workshops eller andra aktiviteter.
SFSK rekommenderar dock intresserade deltagare att välja kvalificerade konstellatörer.
NamnBeskrivningKontakt    
Mette Anthonsen

Practitioner Systemic Coaching & Constellations, Coach (ICF, ACC) och doktor i statsvetenskap. Arbetar dels på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, dels i eget regi. Min inriktning är mot team och organisationer som vill klargöra sin potential och frigöra mer tillit. Jobbar flytande på svenska, danska och engelska. Välkommen att kontakta mig om du vill veta mer eller höra hur jag kan bidra.
Telefon:
076-618 65 37Gunilla Boivie

Diplomerad psykosyntesterapeut (PsA) och utbildad i Systemiska konstellationer, tar emot klienter i Vasastan i Stockholm samt Heby. Gunilla jobbar individuellt, samt med kurser och workshops. Hon driver sedan 2011 ASKIS, Akademin för Systemiska Konstellationer i Sverige, och organiserar återkommande fortbildningar i metoden.

Gunilla har under åren fördjupat sitt kunnande i seminarier bl.a med Ursula Franke, Guni Baxa, S Hausner, C Palmgren, B Ulsamer, C Blumenstein-Essen. Tillsammans med Dr Mahr har Gunilla via ASKIS också organiserat handledningsgrupp för utbildade i metoden.
Mail:
info@askis.se

Hemsida:
www.askis.se

Telefon:
070-931 33 02Monica Cederholm

Dipl. Gestaltterapeut och Processhandledare sedan 1985. Arbetar med individer, par och grupper. Workshops med Familje- och organisationskonstellationer sedan 2002, även på Engelska. Utbildad av Dr Albrecht Mahr 2001-02. Vidareutbildad av olika Svenska och utländska erkända lärare inom området.

Monica handleder inom offentliga samt i privata sektorn, även ledningsgrupper. Leder organisations konstellationer sedan 2005. Erbjuder även "Ängla" konstellationer, ett sätt att släktforska.
Mail:
monica@ledarskapharmoni.se

Hemsida:
www.ledarskapharmoni.se

Telefon:
070-739 59 93Marie Fridolf

Socionom, diplomerad Psykosyntesterapeut (Psykosyntesinstitutet Göteborg) och traumaterapeut (Somatic experincing) Utbildade sig i systemiska konstellationer 2007/2008 för Albrecht Mahr, efter att under många år deltagit i hans workshops. Hon fortsatte sedan med en utbildning i Reconstructive i Toronto 2010 för Carola Castillo, och har därefter gått många utbildningar för henne.

Under 2013/14 har Marie vidareutbildat sig för Franz Ruppert i Intensionskonstellationer och Multigenerational Psychotraumatology (MPT). Hon har workshops och utbildning i systemiska konstellationer och Reconstructive i Göteborg.
Mail:
marie.fridolf@humansky.se

Hemsida:
www.humansky.se

Telefon:
070-981 29 63Beth Hammarström

Beth Hammarström är Dipl. Psykosyntesterapeut och Konstellatör för systemkonstellationer, utbildad 2010 hos Albrecht Mahr och Karin Hedley. Hon har en bakgrund som sjuksköterska med en Bachelor of Science in Nursing från San Francisco State Universitet.

Som Psykosyntesterapeut jobbar hon med personligutveckling och trauma bearbetning samt individuella familje- och systemkonstellationer. Hon håller workshops i familjekonstellationer och Naturkonstellationer i Enköping.
Mail:
beth.m.hammarstrom@gmail.com

Hemsida:
www.bethhammarstromrelating.se

Telefon:
0171-377 56 eller 070-786 54 31Nils Larsson

Nils Larsson, Jag lever för och utövar dagligen meditation, för mig är terapi ett sätt att stödja meditation och medvetenhet. Är utbildad i systemiska familjekonstellationer och meditation/mindfulness i Italien och Danmark. Använder konstellationer som en del i det dagliga arbetet med individer, par, grupper/familjer som kommer till mig privat eller genom ett företag.

Nils är Diplomerad SE traumaterapeut, Diplomerad meditationslärare, utbildad i Systemisk familjeterapi steg 1 och Systemiska familjekonstellationer, tar emot klienter centralt i Stockholm.
Mail:
nils@senterak.se

Hemsida:
www.senterak.se
www.joyfullife.se

Telefon:
073-332 23 11Pille Naeris

Pille Naeris är socionom, rosenterapeut och psykosynteskonsult med lång erfarenhet av arbete med såväl enskilda individer som grupper. Hon kom första gången i kontakt med familjekonstellationer år 1995, utbildade sig hos Dr Albrecht Mahr och har sedan dess kontinuerligt fortbildat sig hos erkända lärare inom området.

Pille har varit konstellationsledare/konstellatör sedan år 2002 och är sedan år 2013 också utbildningslärare. Hon leder workshops och kurser i systemiska konstellationer i Göteborgs-området och Skåne, och har även haft workshop i San Francisco.
Mail:
pille@slow-down.se

Hemsida:
www.slow-down.se

Telefon:
070-722 80 11Charlotte Palmgren

Utbildad Psykosyntesterapeut vid PsykosyntesAkademin i Stockholm och har studerat Bert Hellingers systemiska terapi (Familjekonstellationer) sedan -98 och integrerat det i sitt arbete. Charlotte träffar enskilda och par i egen mottagning sedan -94. Hon har deltagit i flertalet seminarier med Bert Hellinger och andra erfarna familjeuppställare och utbildat sig hos bl.a. Albrecht Mahr, familjesystemisk psykoterapeut.

Charlotte är grundare av Svenska Hellinger Institutet och har skrivit böckerna "Om du visste hur mycket jag älskar dig!" Kärlekens kraft i familjerelationer och "Under ytan" Berättelser ur verkliga livet utifrån ett familjesystemiskt perspektiv. Hon håller sedan januari 2001 regelbundet föredrag, workshops och har kurser och utbildningar i systemiska (familje-)konstellationer. Hon inbjuder årligen internationellt erkända konstellatörer att ha seminarier (FORUM).
Mail:
info@svenskahellingerinstitutet.se

Hemsida:
www.svenskahellingerinstitutet.se

Telefon:
0709-24 06 63Ulf Petrén

Ulf Petrén är auktoriserad gestaltterapeut SAG, leg psykoterapeut i Finland och jobbar i egen verksamhet som terapeut med individer, par och grupper. Han har workshops med familje- och organisations-konstellationer i Stockholm och Helsingfors där medlemmar i SFSK får 20% rabatt på angivna kostnader. Han har även en mottagning med MVC/BVC med enskilda konsultationer, par, grupper och föräldrautbildningar.
Mail:
up@ulfpetren.se

Hemsida:
www.ulfpetren.se
www.allvis.nu

Telefon:
070-851 17 79Caroline Wingolf

Caroline Wingolf har en fil.kand. i kommunikation och kultur och en fil.kand. i filmklippning. Hon är diplomerad stresscoach enligt Mental Träning och diplomerad. Samtalspedagog steg 1 för enskilda och steg 2 för grupper.

Hon har arbetat som ledare för självhjälpsgrupper och med Vuxen Dialog. Den tyske psykoanalytikern och psykiatern Albrecht Mahr har utbildat henne till konstellationsledare. Hon leder grupper och workshops i familjekonstellationer sedan 2005 i Göteborg och omnejd.
Mail:
cwingolf@hotmail.com

Hemsida:
www.talkingtree.se

Telefon:
070-542 52 42